Simläger i Dalarna

– det perfekta träningslägret för simmare

Simläger i Älvdalen

Här i Älvdalen är vi stolta över vår långa idrottstradition. Dalarna som landskap är känt för sin kärlek till allt vinteridrottande och Älvdalen är inget undantag. Här på Älvdalens Camping är tävlingssimning en del av vintersporten, och ni kommer att hitta unika möjligheter att ordna perfekta träningsläger.

Simläger i Dalarna | Älvdalens CampingÄlvdalens Camping är inte vilken camping som helst.

Möjligheterna som finns till idrott och tränande på elitnivå är många. I direkt anslutning till campingen och stugorna finns simhallen, med en av Sveriges få 50-metersbassänger, något som gjort den välbesökt och populär bland många simklubbar i Sverige. Här både tränas och tävlas det och dessutom har anläggningen betydligt mer att erbjuda med vattenrutschbana, solarium, gym, barnbassänger, konferenslokaler och cafeteria. Tillgängligheten är mycket bra och träningstiderna många.

Hos Älvdalens Camping får ni mycket mer än enbart ett träningsläger.

Vårt boende är centralt beläget och allt man behöver finns inom gångavstånd. Med god mat och roliga aktiviteter alldeles runt hörnet kommer ni också att kunna njuta av tiden tillsammans på lägret. Precis som man ska göra.
Älvdalens Camping har 16 stycken stugor totalt, där fyra av dem kan husera upp till åtta personer. De övriga stugorna tar upp till fyra personer och varje stuga har tillgång till självhushåll, vallabod och torkrum. Älvdalens Camping ordnar givetvis med helpension åt er förening.

Vi här på Älvdalens Camping hjälper er mer än gärna med ert läger.

Ni kommer att bli väl omhändertagna här hos oss i norra Dalarna och kommer ni hit med fler än 15 personer så får ni också ett rabatterat pris på login.