Bo i stuga på Älvdalens camping

– på Älvdalens Camping finner ni ett stort antal stugor att hyra.

På Älvdalens Camping finner ni ett stort antal stugor att hyra. Fullutrustade storstugor med alla bekvämligheter och 4-9 bäddar, som ligger vid Receptionen/Fiskecentret.

Vid Österdalälvens strand hittar ni våra campingstugor. En trevligt liten stuga med tillgång till självhushåll. Tältstugorna ligger även dom nere vid älven. I dessa enkla men mysiga stugor finner ni två britsar och ett litet bord.
På området har vi 120 bäddar.

Våra stugor

storstuga

Storstuga 1
4+2 bäddar. Cirka 36 m2.
Stuga med två våningssängar, varav underslafen är 120 cm. TV, dusch och toalett. Pentry utrustat med två kokplattor, kylskåp med frysfack, vattenkokare, micro, kaffebryggare och husgeråd för sex personer. Husdjur är tillåtna.

BOka stuga på camping i Dalarna | Älvdalens camping

Storstuga 2
6+1 bäddar. Cirka 38 m2.
Stuga med tre våningssängar varav en underslaf är 120 cm. TV, dusch och toalett. Kök utrustat med spis, kylskåp med frys, vattenkokare, micro, kaffebryggare och husgeråd för åtta personer. Husdjur är tillåtna.

BOka stuga på camping i Dalarna | Älvdalens camping

Storstuga 3
6+2 bäddar. Cirka 70 m2.
Stuga med tre våningssängar varav två underslafar är 120 cm. TV, duschkabin och toalett. Kök utrustat med spis, kylskåp med frys, vattenkokare, micro, kaffebryggare och husgeråd för åtta personer. Öppen spis. Husdjur är tillåtna.

BOka stuga på camping i Dalarna | Älvdalens camping

Storstuga 4
4+2 bäddar. Cirka 36 m2.
Stuga med två våningssängar varav underslafen är 120 cm. TV, toalett och tillgång till dusch i servicehus. Pentry utrustat med två kokplattor, kylskåp med frysfack, vattenkokare, micro, kaffebryggare och husgeråd för sex personer. Husdjur är tillåtna.

storstuga5

Storstuga 5
6+2 bäddar. Cirka 50 m2.
Stuga med två sovrum med två respektive en våningssäng. Storstuga med kök, matplats, TV och bäddbar soffgrupp. Kök utrustat med spis, kyl, frys, micro, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare och husgeråd för åtta personer. Toalett, dusch och bastu i stugan. Husdjur ej tillåtna.

campingstuga

Campingstugor, 11st
4 bäddar. 12 m2.
Stuga med två våningssängar, bord med fyra stolar. Trinettkök utrustat med två kokplattor, kylskåp med frysfack, vattenkokare och husgeråd för fyra personer. Rinnande kallt vatten finns i stugan. Tillgång till dusch och toalett i servicehus. Husdjur är tillåtna.

Boka Tältstuga i Dalarna

Tältstugorna, 14st
Stuga med två britsar med madrass, cirka 8 m2.
Bord, element och taklampa.
För sommarbruk.
Tillgång till kök, dusch och toalett i servicehus. Husdjur är tillåtna.

skinnfallstuga

Skinnfällsbodarna
4+2 bäddar. 30 m2.
Två våningssängar varav en är extra bred. Pentry utrustat med två kokplattor, kylskåp med liten frys, vattenkokare, micro och husgeråd för sex personer. Rinnande kallt vatten finns i stugan. Tillgång till dusch och toalett i servicehus. Öppen spis. Husdjur är tillåtna. Äldre timmerbyggnad med mycket charm!!!