HOCKEYLÄGER

Hockeyläger i Älvdalen

I Dalarnas största kommun, sett till ytan, hyllas vintern varje år. Det är i norra Dalarna som vintersportande hör hemma. Här lever vi med vintern där is och snö är ständiga följeslagare i vårt vardagliga liv. Älvdalens Camping gör det möjligt för er att anordna ert alldeles egna hockeyläger i Dalarnas vinterland

Träningsläger på flera sätt

Älvdalens Camping erbjuder er förening möjligheten att besöka oss här i norra Dalarna för ett träningsläger i precis rätta förhållanden. Våra faciliteter erbjuder er allt ni behöver och ni blir väl omhändertagna. De olika typer av läger ni kan utöva här hos oss är många till antalet och eftersom ishallen ligger i anslutning till campingen så blir det också mycket lätt att ta er mellan träningsanläggningen och det boende som vi kan erbjuda er.

Älvdalens Camping har fyra stycken fullt utrustade stugor med fyra till åtta bäddar i varje. Det finns även tolv stycken stugor med fyra bäddar att tillgå. Alla stugor har tillgång till självhushåll och torkrum och Älvdalens Camping ordnar med helpension. Ett läger hos oss är en populär aktivitet. Från hela Sverige kommer det ishockeyklubbar, bandyklubbar och konståkningsföreningar till vår utmärkta ishall som ligger perfekt på campingområdet vid Österdalälven. Förutsättningarna är utmärkta för ett väl genomfört träningsläger och ett komfortabelt boende här hos oss på Älvdalens Camping.