SIMLÄGER

Träningsläger på flera sätt

Älvdalens Camping erbjuder er förening möjligheten att besöka oss här i norra Dalarna för ett träningsläger i precis rätta förhållanden. Våra faciliteter erbjuder er allt ni behöver och ni blir väl omhändertagna. De olika typer av läger ni kan utöva här hos oss är många till antalet och eftersom ishallen ligger i anslutning till campingen så blir det också mycket lätt att ta er mellan träningsanläggningen och det boende som vi kan erbjuda er.

Älvdalens Camping har fyra stycken fullt utrustade stugor med fyra till åtta bäddar i varje. Det finns även tolv stycken stugor med fyra bäddar att tillgå. Alla stugor har tillgång till självhushåll och torkrum och Älvdalens Camping ordnar med helpension. Ett läger hos oss är en populär aktivitet. Från hela Sverige kommer det ishockeyklubbar, bandyklubbar och konståkningsföreningar till vår utmärkta ishall som ligger perfekt på campingområdet vid Österdalälven. Förutsättningarna är utmärkta för ett väl genomfört träningsläger och ett komfortabelt boende här hos oss på Älvdalens Camping.

Simläger i Älvdalen

Här i Älvdalen är vi stolta över vår långa idrottstradition. Dalarna som landskap är känt för sin kärlek till allt vinteridrottande och Älvdalen är inget undantag. Här på Älvdalens Camping är tävlingssimning en del av vintersporten, och ni kommer att hitta unika möjligheter att ordna perfekta träningsläger.

Älvdalens Camping är inte vilken camping som helst.

Möjligheterna som finns till idrott och tränande på elitnivå är många. I direkt anslutning till campingen och stugorna finns simhallen, med en av Sveriges få 50-metersbassänger, något som gjort den välbesökt och populär bland många simklubbar i Sverige. Här både tränas och tävlas det och dessutom har anläggningen betydligt mer att erbjuda med vattenrutschbana, solarium, gym, barnbassänger, konferenslokaler och cafeteria. Tillgängligheten är mycket bra och träningstiderna många.

Hos Älvdalens Camping får ni mycket mer än enbart ett träningsläger.

Vårt boende är centralt beläget och allt man behöver finns inom gångavstånd. Med god mat och roliga aktiviteter alldeles runt hörnet kommer ni också att kunna njuta av tiden tillsammans på lägret. Precis som man ska göra.
Älvdalens Camping har 16 stycken stugor totalt, där fyra av dem kan husera upp till åtta personer. De övriga stugorna tar upp till fyra personer och varje stuga har tillgång till självhushåll, vallabod och torkrum. Älvdalens Camping ordnar givetvis med helpension åt er förening.

Vi här på Älvdalens Camping hjälper er mer än gärna med ert läger.

Ni kommer att bli väl omhändertagna här hos oss i norra Dalarna.