SKIDLÄGER

Träningsläger på flera sätt

Älvdalens Camping erbjuder er förening möjligheten att besöka oss här i norra Dalarna för ett träningsläger i precis rätta förhållanden. Våra faciliteter erbjuder er allt ni behöver och ni blir väl omhändertagna. De olika typer av läger ni kan utöva här hos oss är många till antalet och eftersom ishallen ligger i anslutning till campingen så blir det också mycket lätt att ta er mellan träningsanläggningen och det boende som vi kan erbjuda er.

Älvdalens Camping har fyra stycken fullt utrustade stugor med fyra till åtta bäddar i varje. Det finns även tolv stycken stugor med fyra bäddar att tillgå. Alla stugor har tillgång till självhushåll och torkrum och Älvdalens Camping ordnar med helpension. Ett läger hos oss är en populär aktivitet. Från hela Sverige kommer det klubbar och föreningar till oss. Förutsättningarna är utmärkta för ett väl genomfört träningsläger och ett komfortabelt boende här hos oss på Älvdalens Camping.

Skidläger i Älvdalen

Här i vintervackra Dalarna hittar du platsen som är idealisk för de bästa av träningsläger. Den geografiska platsen är utmärkt, snösäkerheten är garanterad och spåren är preparerade till perfektion. Skidåkning är en del av Dalarnas allra heligaste och därför kan ni räkna med ett perfekt läger för skidor här i Älvdalen.

Träna skidor i en fantastisk miljö

Dalarna är Sveriges skidcentrum och Älvdalen lever upp till de höga förväntningar som ställs på skidåkning i världsklass. Konstsnön på skidstadion gör Älvdalen till en av de mest snösäkra anläggningarna i Sverige och en del av spåren är belysta, vilket gör att ni kan träna skidåkning långt in på kvällen.

Älvdalens Camping erbjuder er skidklubb alla tänkbara bekvämligheter under ert träningsläger.

Vi har lång erfarenhet av att tillgodose skidåkare, där våra mysiga stugor, vårt geografiska läge och vår höga kvalité är faktorer som lockar många träningssugna varje år. Snösäkra Rännkölen, 640 meter över havet, är platsen där spåren dras tidigt på säsongen för att stå sig säkra under hela vintern och spåren snirklar sig längs vägar, över myrar och genom skog.

Men ett träningsläger är inte ett träningsläger utan möjligheter till nöje och aktiviteter.

Älvdalens Camping har mängder med aktiviteter alldeles runt hörnet, vilket gör att ni både kommer att kunna träna och ha kul tillsammans. Vårt boende är dessutom prisvärt och beroende på hur ni vill bo så finns det 16 stycken olika stugor att välja på, alla med tillgång till självhushåll och torkrum. Älvdalens Camping ordnar också med helpension.